Over mij

Hoi en welkom op mijn website! 

Mijn naam is Lotte Broersma en ik ben opgegroeid in een klein Fries dorpje Reduzum. Al sinds ik klein ben speelt muziek en zingen een belangrijke rol in mijn leven. Dit is voor velen geen verrassing, omdat mijn ouders veel met muziek doen. Als klein meisje mocht ik al samen met mijn zusje liedjes opnemen in de muziekstudio van onze vader en zo is mijn passie al op jonge leeftijd begonnen. Ik mocht als tiener zelfs al meedoen met een concert van De Kast, waarin mijn vader basgitaar speelt. Ik vond dat geweldig om te doen! Ik wilde dit verder ontwikkelen en heb jaren zangles gehad. Ik heb geleerd hoe ik mijn stem moet gebruiken en hoe ik deze het beste kan laten klinken.

Ik heb de opleiding onderwijsassistent met als specialisatie muziek gedaan. Ik heb mijn muziek hier verder leren ontwikkelen en naast zingen speel ik ook gitaar en piano. Op dit moment werk ik in het speciaal onderwijs en ik probeer muziek hierin altijd een rol te laten spelen. Zo geef ik wekelijks muziekles, wat ik enorm leuk en inspirerend vind! 

Naast mijn werk in het onderwijs blijf ik altijd bezig met mijn werk als zangeres. Ik werk mee aan verschillende projecten, zing in bands en speel in theaterstukken. Daarnaast doe ik veel studiowerk in de Noorderzon muziekstudio in Reduzum en in de Grienroom in Leeuwarden. Op deze website vind je alle informatie over mij en mijn muziek.

Zingen is mijn passie en ik vind het elke keer weer bijzonder en mooi om op te mogen treden. Mensen blij maken, raken en ontroeren met muziek. 

Ben je nieuwsgierig en heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt? Laat dan een berichtje achter op de site. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Veel liefs,
Lotte